Turó Park

Turó Park

Vista aèria del Turó Park (Font)

El Turó Park (1912) és un lloc per a l’esbarjo i per al descans, per a la diversió i per a la relaxació. En definitiva, un espai per trobar-se amb els altres i per trobar-se amb un mateix. L’entrada principal convida el visitant a perdre’s des del primer instant.  Hi ha diversos camins: el central i dos més de laterals que voregen els límits del parc. Pot gaudir-se d’un passeig tranquil enmig de la gran varietat de vegetació: arbres i arbustos destaquen en edat i en grandària. Tots els camins desemboquen en els dos indrets més característics d’aquest parc: l’estany i la praderia.

Hi podem trobar una àrea de joc infantil per als més petits, un recinte per a les representacions teatrals i poemes i escultures d’alguns poetes, músics i artistes de gran renom. Així doncs, lleure, art i cultura s’ajunten en el que es considera un dels espais verds més representatius de la ciutat comtal.

Altres noms: Parc del Turó (1934-1939), Jardínes del Poeta Eduardo Marquina (1939-1986), Jardins del Poeta Eduard Marquina (1986-)

Localització:

Turó Park Barri: Sant Gervasi-Galvany

Districte: Sarrià-Sant Gervasi

Adreça: Av. de Pau Casals, 19

Superfície: 2,88 hectàrees

Horari: 8.00h – capvespre (en funció de l’estació de l’any)

Transports:

Icona Autobús

Autobús: Línies 6, 7, 14, 15, 27, 32, 33, 34, 41, 59, 68

Icona Tramvia

TramBaix: T1, T2, T3 (Pl. Francesc Macià)

Serveis: 

  • Bar
  • Lavabos
  • Àrea per a gossos
  • Àrea de joc infantil
  • Taules de ping-pong

Segueix totes les activitats que s’organitzen per a la celebració del centenari del Turó Park a la seva pàgina de Facebook.

1 responses to “Turó Park

  1. Retroenllaç: La ruta literària, protagonista de la celebració del Turó Park | L'oxigen de Barcelona·

Deixa un comentari